BelépésVaslovasok.huMotoros túrák animáció

 6 nap múlva: Egerszalóki hétvége túra.

Tara-Piva kanyon!(Max.4 vas)BETELT! - Fórum

A túrára való jelentkezés előtt kérlek olvasd el a szabályzatot!
Szervező adatai
Szervező: lajos66 - Antal Lajos
Telefon: 06-70-633-4588

Túra leírása
Sziasztok!

Akinek van kedve az tartson velem egy kiadós 3 napos"kalandos"élménymotorozásra Montenegró egyik gyöngyszeméhez a Tara és a Piva-kanyonhoz.
Kötelező tudnivalókat Szerbiáról,Montenegróról,Boszniáról,autópáladíjakról stb.(!) a neten át tudjátok olvasni,megtudjátok nézni-aki amire kíváncsi,-erről nem szeretnék regélni!
Az út egy jó részét autópályán tesszük meg oda-vissza(!),hogy elég időnk legyen a csodás táj bemotorozásához.A kötelező pihenőket kb.150-200 km-enként tartjuk többnyire benzinkutaknál.99%-ban nagyon jó utakon megyünk,sok-sok és még több kanyargós hegyi utakon főleg,viszont szokás szerint lehetnek meglepetések,főleg a Piva-kanyon felé.(csak az utólagos"felesleges-nem vagyok rá kíváncsi- kritika"miatt jelzem!)
Az első szálláshelyünk péntek kora este Nova Varosban lesz közel 600 km után max.18-19 órai érkezéssel.Vacsi után(miután kicsit sörözgettünk is persze) pihenőre térünk,mert a másnap"kalandos pörgős"napunk lesz!
Tehát szombaton miután megreggeliztünk kb.09 órakor elindulunk bevenni a Tara-kanyont(azért előtte is szinte végig szép kanyargós utakon motorozunk odáig,-nehogy elaludjunk)és környékét a Piva-kanyont(!)stb... Kb.250-300 km-t megyünk ezen a napon,szinte csak hegyekben!(most nincs Kotori-öböl és Budva,Tivat,Podgorica stb-az egy másik túra!).
Erre lesz majd egy teljes napunk,-sok pihenővel,ebéddel és persze rengeteg kanyarral(tehenekkel,lovakkal,kecskékkel stb...).Ebédelni ezen a napon Zabljakban fogunk. és utána folytatjuk a gyönyörű táj bejárását egészen a szállásig Pluzinéig a Bosnyák határhoz közeli festői környezetben lévő településre.Terv szerint ide 19 óra körül érkezünk,-itt vacsorázunk ill.bejárjuk a környéket....
Vasárnap a reggeli után kb. 09.00-kor elindulunk a tervezett útvonalon,főleg már autópályán hazafelé.Érkezés a késő esti órákban,-remélhetőleg még világosban,-de lehet h mégsem...!!!
Két napi szállás kb.10 ezer ft/fő reggelivel!
Magyar autópálya matrica és ZÖLDKÁRTYA szükséges!.Szendvicset,üdítőt,kávét,esőruhát tegyetek be.Hosszú út lesz,tehát csak olyanok jelentkezzenek akik jártak már ilyen"erősebb",tempósabb túrán ill.tisztában vannak a társas motorozás szabályaival ill."rugalmasan"tudnak motorozni!
Az útvonal az időjárás függvényében változhat!
Fontos:A gázt mindenki a saját felelősségére húzza!
És persze csak,ahogy szoktuk,-elmegyünk,jó hangulatban egy jót motorozunk és együtt hazajövünk!!!
Bankkártyával szinte mindenhol tudunk fizetni,viszont euró(inkább apró!) azért legyen mindenkinél.Személyi igazolvány elég ha van nálatok.Találkozás fél órával az indulás előtt a kiírt ponton.


Üdv!

Túra adatlapja
Indulás:  2018.07.20. Péntek (07:00)
Érkezés:  2018.07.22. Vasárnap (21:00)
Túra hossza:  1600 Km
Utazó sebesség:  130 - 60 Km/h
Túra útvonala:
M5 Inárcs OMW kút-M5-Újvidék-Szabács-Valjevo-Gostilje-Jasenovo-NOVA VAROS-TARA-KANYON-Zabljak-Piva kanyon-Trsa-PLUZINE-Szarajevó-Mohács-M6-Érd Shell kút Budafoki út...
GoogleMap

Lehetséges találkozópontok
I.
II.
III.

Túrán 4 fő vesz részt
3 regisztrált motoros.
0 utas.
1 vendég.

Vegyél Te is részt a túrán. Jelentkezz!
Felhasználónév:
Jelszó:
Utas:
Vendég:
Találkozópont:
  A leiratkozáshoz jelöld be a négyzetet:
 

Túrára jelentkezők adatai
lajos66
Antal Lajos
BMW R 1200 RT
Utas nélkül jön.
fzDiablo
Piróth Sándor
YAMAHA FZ6
1 vendéget hoz magával.
humat
Hübner Mátyás
SUZUKI GSF1250S
Utas nélkül jön.
 

Legutóbbi bejegyzések


Hogyan motorozzál csapatban?
Zártkörű túrák szervezése
Közlekedési tanácsok motorosoknak
Pécs környéki motoros túraútvonalak
Hogyan tárold télen a motorodat?
További bejegyzések >>

Eseménynaptár


További programok >>
Motoros túrák, programok, találkozók, rendezvények, események
C Minden jog fenntartva 2006-2014 Vaslovasok.hu | Copyright és Adatvédelem | Médiaajánlat
IP címed:
34.234.76.59