BelépésVaslovasok.huMotoros túrák animáció

 2 nap múlva: Árvaváralja túra.
 9 nap múlva: Adria mint tengerparti tanösvény 4 nap túra.

Tara-Piva kanyon!(Max.4 vas)BETELT! - Fórum

A túrára való jelentkezés előtt kérlek olvasd el a szabályzatot!
Szervező adatai
Szervező: lajos66 - Antal Lajos
Telefon: 06-70-633-4588

Túra leírása
Sziasztok!

Akinek van kedve az tartson velem egy kiadós 3 napos"kalandos"élménymotorozásra Montenegró egyik gyöngyszeméhez a Tara és a Piva-kanyonhoz.
Kötelező tudnivalókat Szerbiáról,Montenegróról,Boszniáról,autópáladíjakról stb.(!) a neten át tudjátok olvasni,megtudjátok nézni-aki amire kíváncsi,-erről nem szeretnék regélni!
Az út egy jó részét autópályán tesszük meg oda-vissza(!),hogy elég időnk legyen a csodás táj bemotorozásához.A kötelező pihenőket kb.150-200 km-enként tartjuk többnyire benzinkutaknál.99%-ban nagyon jó utakon megyünk,sok-sok és még több kanyargós hegyi utakon főleg,viszont szokás szerint lehetnek meglepetések,főleg a Piva-kanyon felé.(csak az utólagos"felesleges-nem vagyok rá kíváncsi- kritika"miatt jelzem!)
Az első szálláshelyünk péntek kora este Nova Varosban lesz közel 600 km után max.18-19 órai érkezéssel.Vacsi után(miután kicsit sörözgettünk is persze) pihenőre térünk,mert a másnap"kalandos pörgős"napunk lesz!
Tehát szombaton miután megreggeliztünk kb.09 órakor elindulunk bevenni a Tara-kanyont(azért előtte is szinte végig szép kanyargós utakon motorozunk odáig,-nehogy elaludjunk)és környékét a Piva-kanyont(!)stb... Kb.250-300 km-t megyünk ezen a napon,szinte csak hegyekben!(most nincs Kotori-öböl és Budva,Tivat,Podgorica stb-az egy másik túra!).
Erre lesz majd egy teljes napunk,-sok pihenővel,ebéddel és persze rengeteg kanyarral(tehenekkel,lovakkal,kecskékkel stb...).Ebédelni ezen a napon Zabljakban fogunk. és utána folytatjuk a gyönyörű táj bejárását egészen a szállásig Pluzinéig a Bosnyák határhoz közeli festői környezetben lévő településre.Terv szerint ide 19 óra körül érkezünk,-itt vacsorázunk ill.bejárjuk a környéket....
Vasárnap a reggeli után kb. 09.00-kor elindulunk a tervezett útvonalon,főleg már autópályán hazafelé.Érkezés a késő esti órákban,-remélhetőleg még világosban,-de lehet h mégsem...!!!
Két napi szállás kb.10 ezer ft/fő reggelivel!
Magyar autópálya matrica és ZÖLDKÁRTYA szükséges!.Szendvicset,üdítőt,kávét,esőruhát tegyetek be.Hosszú út lesz,tehát csak olyanok jelentkezzenek akik jártak már ilyen"erősebb",tempósabb túrán ill.tisztában vannak a társas motorozás szabályaival ill."rugalmasan"tudnak motorozni!
Az útvonal az időjárás függvényében változhat!
Fontos:A gázt mindenki a saját felelősségére húzza!
És persze csak,ahogy szoktuk,-elmegyünk,jó hangulatban egy jót motorozunk és együtt hazajövünk!!!
Bankkártyával szinte mindenhol tudunk fizetni,viszont euró(inkább apró!) azért legyen mindenkinél.Személyi igazolvány elég ha van nálatok.Találkozás fél órával az indulás előtt a kiírt ponton.


Üdv!

Túra adatlapja
Indulás:  2018.07.20. Péntek (07:00)
Érkezés:  2018.07.22. Vasárnap (21:00)
Túra hossza:  1600 Km
Utazó sebesség:  130 - 60 Km/h
Túra útvonala:
M5 Inárcs OMW kút-M5-Újvidék-Szabács-Valjevo-Gostilje-Jasenovo-NOVA VAROS-TARA-KANYON-Zabljak-Piva kanyon-Trsa-PLUZINE-Szarajevó-Mohács-M6-Érd Shell kút Budafoki út...
GoogleMap

Lehetséges találkozópontok
I.
II.
III.

Túrán 4 fő vesz részt
3 regisztrált motoros.
0 utas.
1 vendég.

Vegyél Te is részt a túrán. Jelentkezz!
Felhasználónév:
Jelszó:
Utas:
Vendég:
Találkozópont:
  A leiratkozáshoz jelöld be a négyzetet:
 

Túrára jelentkezők adatai
lajos66
Antal Lajos
Utas nélkül jön.
fzDiablo
Piróth Sándor
YAMAHA FZ6
1 vendéget hoz magával.
humat
Hübner Mátyás
SUZUKI GSF1250S
Utas nélkül jön.
 

Ki van itt?

dl650 ()

Legutóbbi bejegyzések


Hogyan motorozzál csapatban?
Zártkörű túrák szervezése
Közlekedési tanácsok motorosoknak
Pécs környéki motoros túraútvonalak
Hogyan tárold télen a motorodat?
További bejegyzések >>

Eseménynaptár


További programok >>
Motoros túrák, programok, találkozók, rendezvények, események
C Minden jog fenntartva 2006-2014 Vaslovasok.hu | Copyright és Adatvédelem | Médiaajánlat
IP címed:
3.90.56.90