BelépésVaslovasok.huMotoros túrák animáció

 9 nap múlva: Karácsonyi Évzáró Buli 2021! BETELT!!! túra.

Tudnivalók

Mi egy baráti társaság vagyunk. Szívesen látunk magunk között ha jönnél velünk túrázni, ehhez szolgál segítségül ez az oldal. Kérünk, hogy olvasd el a lejjebb írtakat, és ha ezután is tetszik a közénk tartozás ötlete, töltsd ki a regisztrációs adatlapot!

Amint az időjárás engedi, a szabadidőnk nagy részét a motorozás tölti ki. Szeretjük járni kis hazánk útjait, néha pedig a környező országokat látogatjuk meg. Szinte minden hétvégére kitűzünk magunknak egy úticélt és nekivágunk az útnak. Általában egynapos túrákat szervezünk, ez kora reggeli indulást és késő délutáni érkezést jelent.

Szeretnénk hangsúlyozni, hogy mi nem vagyunk profi túraszervezők! Eddig a magunk kedvére gurultunk, jóbarátokkal, ismerősökkel, kis létszámú csapatban. Ezt az oldalt azért hoztuk létre, hogy élményeinket megosszuk veletek, és hogy a hasonló érdeklődésű motorosok egyfajta csatornaként használva oldalunkat megtalálják egymást. Szeretnénk, ha sok barátot szereznénk és szereznétek ezúton, és a közös motorozások alkalmával. Örülnénk, ha írnátok nekünk túraterveket, leírásokat, amiket mi megosztunk itt minden érdeklődővel. Reméljük ezáltal sok közös kirándulást fogunk együtt átélni!

Előkészületek:
Előző hét folyamán megbeszéljük (az oldal látogatói), hogy hova szeretnék eljutni és mit szeretnénk megnézni. Egyeztetünk egy közös találkozóhelyet ami mindenkinek megfelelő, de lehet menet közben is csatlakozni, ha valakinek úgy jobb.

Túraútvonal:
A túraútvonalat úgy választjuk meg, hogy lehetőleg jó minőségű úton vezessen, de kanyarokban is bővelkedjen. Persze a hosszabb egyenesek sem ellenségeink, és külön pozitívum, ha mindez szép környezetben fut. Többnyire főútvonalakon haladunk és kerüljük az autópályát.

Túra:
Számunkra a motorozás nem arról szól, hogy minél gyorsabban elérjük kitűzött célunkat, hanem hogy élvezve a motorozást, kényelmesen és ami fontos, egészben hazaérjünk. Mindenkit megvárunk és nem kényszerítünk senkit arra, hogy erejét felülmúlva utánunk kelljen igyekeznie, mert abból csak baleset lesz. Ha olyan helyre érünk, amit meg szeretnénk nézni, akkor igyekszünk a motorokat biztonságos helyen leparkolni, és ezután jöhet a nézelődés.

Pihenő:
Általában utunk során többször is megállunk pihenni és gyönyörködni a táj szépségében, ami elénk tárul. Ilyenkor van a legjobb alkalom a fényképezésre. Több kép is készül, ami később felkerül az oldalunkra. A pihenők során előkerülnek a szendvicsek és a különböző rágcsálnivalók, majd miután kipihentük magunkat folytatjuk utunkat.

Célnál:
Úticélunkat elérve ami rendszerint egy helyi látványosság, illetve a lehetőségek adta programok valamelyike jelenti a nap csúcspontját. Ez lehet egy vár megtekintése, de akár csupán egy hamburger elfogyasztása is.

Röviden erről szólnak a túráink!

Feltételek:
  • Üzembiztos, közúti közlekedésre alkalmas motor!
  • Kellő jártasság a motor biztonságos vezetéséhez!
  • Felelősségteljes magatartás!
  • Érvényes vezetői engedély!

Ha van motorod és értesítést szeretnél kapni a túráinkról vagy csak csevegni szeretnél motorosokkal, akkor töltsd ki a regisztrációs adatlapot és csatlakozz hozzánk!

Legutóbbi bejegyzések


Hogyan motorozzál csapatban?
Zártkörű túrák szervezése
Közlekedési tanácsok motorosoknak
Pécs környéki motoros túraútvonalak
Hogyan tárold télen a motorodat?
További bejegyzések >>

Eseménynaptár


További programok >>
Motoros túrák, programok, találkozók, rendezvények, események
C Minden jog fenntartva 2006-2014 Vaslovasok.hu | Copyright és Adatvédelem | Médiaajánlat
IP címed:
54.165.57.161